top of page

Steun ons

Giften

Kinderwens vzw zet zich elke dag met hart en ziel in om mama’s en papa’s met mentale problemen tijdens de perinatale periode te helpen. Maar wij zijn bijna volledig afhankelijk van giften, zonder donaties van individuen, bedrijven of organisaties kunnen wij niet voortbestaan.

Wil jij ons en vooral mama’s en papa’s die het mentaal moeilijk hebben graag helpen? Giften zijn altijd welkom op de rekening van Kinderwens vzw BE72 0016 6072 8916. Elke geschonken euro gaat rechtstreeks naar onze werking.
(Voorlopig kunnen wij als vzw geen fiscale attesten uitreiken.)

Onze eeuwige dank!

Trooper

Shop jij online? Al van Trooper gehoord? Via dit online platform kun je tijdens het online shoppen zonder één extra cent uit te geven je favoriete vereniging steunen. Heel wat populaire webshops zoals bol.com, Coolblue, Dreamland, JBC, Collect&Go, Torfs, Decathlon, … zijn aangesloten bij Trooper.

Hoe werkt het?

Op de Trooperpagina van Kinderwens vzw klik je op een shop. Shop en betaal op de webpagina van de shop. Door via Trooper te passeren weet de shop welke vereniging je wil steunen. Zelf betaal je geen euro extra.

Word vrijwilliger

Kinderwens vzw kan rekenen op een team van geweldige vrijwilligers. Zonder hun hulp zou dit project niet bestaan. We kunnen altijd nog extra handen en ideeën gebruiken. Heb jij tijd en zin om je te engageren voor ons initiatief? Aarzel niet en neem contact op via hallo@vanrozenaarbrozewolk.be.

Meer info over vrijwilligerswerk?

www.vrijwilligerswerk.be of www.vdab.be/vrijwilliger

Sponsoring

Zoekt u als bedrijf of organisatie nog een goed doel of project om te steunen? Heeft een van uw medewerkers het mentaal moeilijk tijdens de zwangerschap of kort na de geboorte en wil u hem/haar en andere ouders helpen? Geef ons een duwtje in de rug zodat wij onze werking verder kunnen zetten.

Dat kan door een financiële ondersteuning van onze algemene werking of een specifiek project zoals onze weekends voor ouders op een broze wolk of de online hulpverlening die wij aanbieden.

Maar er zijn nog tal van andere sponsoringsmogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op via hallo@vanrozenaarbrozewolk.be

bottom of page